valborg!

Fruktansvärt att vakna utan Huliganen bredvid sig som snor plats, täcke och skäller för att JAG vill ha lite av mitt täcke. Så ovant, så fel.

Men Maxx och jag har det riktigt mysigt. Jag ser även på honom att han njuter av att få lite extra uppmärksamhet.
Min älskade lilla prins, han är så vacker. och de där ögonen kommer att bli farliga i framtiden, I tell you!

Vi åkte till far med familj idag. Grillade och åt ruksigt god middag.
Mös och bar ahade det bra. Lite för sent får vi veta att brasan vi ska till är inställd då någon/några idioter saboterat den. Kastat tv-apparater och golfbollar i den. Självklart kan de då heller inte elda eftersom både elektronik och golfbollar då exploderar. Jävla fan!

Vi bestämmer oss i sista stund för att åka till Åhus, hålan där jag bor för att titta på elden här. Pappa och lillasyster tog bilen Och jag och Sussie bussen då jag ju hade barnvagn och ingen bilstol med mig.
När vi väntar på bussen ser vi en stor eld rakt över gatan. vafan då!? Vi hade ju aldrig behövt åka på något håll då ju! jaja, vi åkte iaf. Och Pappa och Mimmi ringde och meddelade att de kommit precis i tid för att se brasan tändas ( vi var sena som fan ) När Sussie och jag väl kommer fram håller de på att kasta vatten på den fattiga lilla brasan ute på en flotte i ån. Skit också! ( fast, jag överlever utan brasa - det var bara principen som störde mig! )

Familjen packar in sig i bilen och jag muttrar lite över promenad hem i kylan, för inte fan var det varmt iaf!

När jag väl kom iväg och för första gången på mycket länge kunde sätta lurar i öronen och försvinna i musiken - det kan jag itne när jag har båda barnen då Nikita är bortvänd och jag inte ser om hon vill något eller vaknar  -  så ville jag nsätan fortsätta promenera och bara njöt!

Väl hemma hittar jag ett paket cigaretter och ett 200 grams choklad på terassen. Finaste pappa <3

Bye bye älskade Huligan!

Idag åkte min älskade ängel med mormor.
Det är välbehövligt det här, för både mig och Nikita. Hon har inte varit ifrån mig mer än 2 x ett par timmar på nästan ett år. Vi behöver lite paus och distans till varandra. Dessutom kan hon verkligen behöva att få vara "ensambarn" lite. Bli bortskämd av mormor och få all uppmärksamhet till bara sig själv.

Men fy fan vad tomt det blev! Första timmarna var liksom ok. Sen började jag sakna grälandet till och med.
När jag väl börjat slappna av nästan studsade jag upp och hade känslan av " vafan gör hon nu då!?" - för att det var så tyst!

Well o well. Jag ska nog överleva det här.
Pratade med Mamma nyss och den jäveln har inte ens frågat efter mig! <3

Jäääsp

Eller det stavas kanske med G?
Skitsamma.

Maxx väckte mig med ett strålande leende och ett långdraget "mammammammamamamamaaaaaa" idag. Klockan var 06:37. Jikes! Nikita sov som en klubbad säl så vi smög upp och hade en liten mysstund jag och lilleman och så fick jag dricka mitt morgonkaffe innan det blev kallt! HURRA!

Idag har jag hängt lite med Hanna och hennes lilla voffa Axie, smugit runt i byn, fikat nere i marinan och matat ankor och fiskar ( ja , fiskjävlarna jagade bort de få ankorna som fanns och åt upp brödet! )

Nu är jag sketatrött, Nikita sov middag apsent så jag kan väl glömma att hon somnar i vettig tid idag, skit också.
Nu ska jag ta ett par huvudvärkstabletter,  göra en ny kanna kaffe och kanske laga mat. Eller ska jag vara en såndär hemsk mamma och ge mina ungar varsin burk idag?

Skitsamma.

Slarvigt, här kommer ett långt inlägg torsdag till tisdag

Ja alltså, det är inget konstigt att jag avviker från bloggen. Min förra blogg försvann på samma sätt, först gick det en vecka, sen en månad, ett halvår osv...
Well o well. jag har haft mycket för mig så jag har helt enkelt inte orkat eller haft tid.

I torsdags kom världens bästa Tette. med sig hade hon en grill, grillkol och en massa god mat.
Grillande gick väl sådär alltså. haha
Tette bestämde sig för att tända grillen först och ösa på tändvätska sen. Men vi överlevde det också. Flintasteken brände vi på ena sidan, men det var inget som inte gick att fixa med lite filéande ;)

fredagen försökte vi gå upp i någorlunda god tid. Det gick också lite sådär. Men vi kom iväg halv tio. Åkte för att handla lite frukost och sen hem till min käre far för fika/frukost tillsammans i solen. Eftersom Nikita avgudar morfar med familj så drog väl det besöket ut allra mest på tiden. Men det var det värt!

Efter det drog vi vidare mot karlskrona för att hälsa på Niklas med fru, hundar och vänner. MYCKET trevligt.
Vi blev mötta av nybakta kladdmuffins och kaffe. och vädret var alldeles underbart <3

När vi ändå åkt hela vägen till karlskrona så tänkte vi att det är ju inte så långt till Nybro därifrån, så vi åkte en sväng dit också och efter det vidare till Kalmar ( eftersom det ju inte är så långt bort från Nybro, haha )
VÄl där mottogs vi av Fredric med son. Och såklart världens finaste Sessan

Nikita fick sig ett välbehövligt bad och vi stora tjejor välbehövligt kaffe. Fredric hade dessutom ställt sig för att laga mat till oss. Vilken hjälte va! <3
Vi var där ett par timmar innan vi bestämde oss för att det var dags att starta resan hemåt. Stackars Nikita var så trött men varje gång hon somnade föll ju huvudet framåt. hade jag vetat att det skulle bli en långtur hade jag haft nackkudden med mig åt henne.

På vägen hem stannade vi och köpte kaffe - men den historien återkommer vi till senare :)

Vi var hemma runt ett på natten och båda barnen föll fint i koma

Lördagsmorgonen
var en aning sliten - inte undra på det....
Vi bestämde oss för att jag skulle passa  på att storhandla nu när Tette ändå var här och hade bil så att jag slapp springa fram och tillbaka och släpa. Tette hittade inte sin plånbok(se fredag )  och först så tänkte vi väl att den hade säkert Nikita lagt på något skitbra ställe. Tills Tette sitter i bilen och säger " Men, när jag köpte kaffe - jag kom ju tillbaks till bilen med en kaffe i varje hand -vart var plånboken då?
Som tur var hittade vi nummer till macken vi köpt kaffe hos och mycket riktigt låg plånboken där. tacksamt att någon tagit hand om den. Det tråkiga är ju att Tette fick köra 11 mils omväg på vägen hem.
MEN, det kom något väldigt gott ur den här resan också - men det är inget vi talar om :)
Jag älskar dig Tette, tack för att du finns!

Söndag och måndag har varit slappa dagar, vi har njutit av solen och bara tagit det lugnt.
Tisdag så var jag en runda till förskingringskassan och bråkade lite med dem för att sedan fortsätta hem till far min för att sola lite till och äta kebab med familjen.

Och vet ni. Mitt i det här har Maxx varit gnällig och lite febrig - tänder på G

Och dagens PLUS:
Nikita har kommit i säng utan bråk och somna i rimlig tid de senaste 5-6 dagarna. bra skit!
Nu ska jag hämta min son som ålat ut i köket och nu låter " mamamamamamama" jag tror han vill mig något...

Ännu mera gnäll och lite glädje

God morgon.
Eller så är det en seg jävla morgon.
Maxx somnade väl runt 4 tiden, han ville inte alls. han klagade och skrattade om vartannat och när jag tog upp honom för att byta fick han glädjefnatt och bara skrattade. När jag milt försökte förklara för honom att klockan är för fan 2 på natten, du bör sova så att jag också kan få göra det - Då asgarvade ungen och hoppade i knät på mig.
Älskade underbara du - men för fasen unge SOV!
jja, kl 4 somnade han i alla fall, tänkte att då kanske man kan få sovmorgon istället, men nej. Nikita vaknade halv sju och kl halv åtta ville inte Maxx sova mer.

Och barn, ni kommer förmodligen aldrig att läsa det här. men OM ni gör det. Sover gör man mellan 19:30 - 8:00 ( minst ) (F)

Nu ska jag dricka färdigt första kannan kaffe.

Det är strålande väder ute. Igår var det en "halvbra" väderdag men nu är det redan riktigt varmt och solen strålar. I dag kommer världens bästa Tette . Underbart ska det bli!

YES!

Dagen kan nog inte bli bättre ( jo kanske efter ett par koppar kaffe till ) Nikita somnade i någorlunda tid utan allt för mycket bråk idag!
Precis vad mitt mammahjärta behövde. Dock var hon söt nog att mygla sig in till MIN säng. Men vad gör det? Är hon trygg och mysig där så får hon sova där helt enkelt.
Tyckte att det vart alldeles för tyst alldeles för snabbt - och alla ni föräldrar som kanske läser min blogg vet vad det allt som oftast betyder..... OFOG!

Smög mig bort mot sovrummen och ser att det lyser inne i mitt rum och dörren som tidigare varit stängd står på glänt. Öppnar och möts av " "fova mammas säng" haha älskade fis!

Idag räckte det med 4 omstoppningar " ge fan i mammas prylar" och "jag älskar dig sov gott"

Sedär!

Nu ska mamma minsann plantera tomat, sallad och luktärter.

eller nä, det får faktiskt Nikita hjälpa till med imorgon

Värmande ord, värmande sol, värmande väntan!

Jag har varit lite låg sista tiden. Det kanske inte har ungått alla er ( ahaha ) som läser min blogg.
Mycket på grund av mina ledsmärtor som sagt. Och även för att jag ibland känner mig så otillräcklig. Framförallt vad gäller mina två fantastiska små barn.
Jag har otroligt kort temperament samtidigt som Nikita nu fått den där "småsyskonavundsjukan" och gör allt hon kan för att jävlas med mig. Till följd av detta bråkas det ovanligt mycket här hemma. Ingenting blir gjort och jag blir på än sämre humör.
Inte kul för någon av oss.

Med hjälp av små fina ord. Har några människor i min omgivning, en "kändis" och en "obekanting", lyft mig, hela min själ och mitt välmående ett par pinnar på stegen. Bara genom att säga fina saker. Sånt där som gör en varm inombords och ger en känslan av " Jag kanske inte är så jävla värdelös alltid ändå"

Sötaste Jennie skrev:
Jag och Tette satt och pratade om dig idag och jag kom fram till att du är min förebild som mamma!
och
Du är så satans stark kvinna! Att du ens orkar är en fråga för mig!
Dina barn är lyckligt lottade att ha en sån underbar mamma som finns för dom i vått och torrt!


Älskade du om du anade hur glad jag blir!

Och så fick jag ett PM från någon jag inte känner, som ser mig via ett forum:
Hej! Nu får du tycka att jag är supercheesy men jag tycker att komplimanger ska framföras! Ville bara säga att jag tycker att du verkar härlig. Jag gillar människor som är som de är och säger vad de tycker. Man behöver inte fundera och försöka tolka vad som egentligen menades, för allt sägs klarspråk. Detta utan att vara elak, och det är en konst som du grejar. Också tycker jag att du har fina fräknar och söta ungar Smile


Tänk att två människor så lätt kan göra mig så lättad, så glad och så varm inombords?
Vad hände med det där "lilla extra"?
Idag när vi var och handlade så var herren i kassan märkbart stressad , trött och inte alls vidare glad. han hälsade inte på kunderna, tittade knappt åt dem. Bara brummade fram pris och tog betalt.
I vanliga fall skulle jag säkert stått där och väntat på min tur och tänkt " vilken bitter jävla gubbe, du kanske inte borde ha ett servicejobb?"
Men har man verkligen rätt att tänka så? Vad vet vi om hur hans dag varit? vad som händer i hans liv?
Hans fru kanske ligger på dödsbädden, eller han kanske har migrän?

Jag log stort åt surgubben, log och sa; Tack så mycket, hoppas du får en underbar helg!
Och han log osh svarade.  - Detsamma du, hoppas du får en fin helg också.

...

Today I saw my hero fall apart,
The one who taught me to be strong,
On the outside I look fine,
But on the inside I am dying
My strength is overcome by pain
My love for you remains the same
The loneliness is setting in
I have no one to free my sins

It's never too late to live your life,

The time is now, it's do or die
It's never too late to live your life,
The time is now, it's yours and mine

Underbara vår!

Uhm, jag kom iväg, gjorde en del av det jag skulle men inte allt. Blir att göra imorgon. På torsdag ska det handlas inför helgen, ja och resten av månaden och mamma Agge ska unna sig ett par nya skor. Lite varmt med Uggs nu kan jag lova. Vi har nämligen haft 21 grader i skuggan idag!

Åh ljuva sommar, snart är du här!
(och då tänker jag gnälla på värmen )

Måndag

And I like it!

Maxx bestämde sig för att vakna skittidigt ( i min värld typ halv åtta ) Jag vaknade av att han låg och tjoade i sin säng på mage vänd mot mig med det där underbara stora leendet som sitter ihop med en salivsträng. Han är så söt min son <3

Nikita är sjuk igen och har legat i min säng och snörvlat, hostat och gnällt hela natten. Maxx snorar han också men är inte lika kass som Nikita, det verkar alltid vara hon som råkar värst ut.
Nikita sov en halvtimma längre än oss så vi fick allt en liten stunds ensamgos ( och jag hann sätta på kaffe )

Sen var jag en sådan hemsk godismamma igen! Jag lät Nikita ta en tablettask INNAN frukost.
Men det var hon värd. Hon har ont och är hängig och så kommer jag och ska torka snor, ge äcklig medicin, ta temp och bråka. Då är hon fan värd en sketen tablettask innan frukost!

Nu äter hon hur som helst en macka på fullkorn och tittar på bolibompa så då har vi med andra ord återgått till Svensonmamma ;)

Idag är det strålande sol ute och efter lunch eller innan om vi hinner och orkar men det tror jag väl inte - så ska vi in till stan, förskingringskassan!

Eftersom Nikita är krasslig får vi väl se hur det ser ut då. kanske en liten sväng till parken, men troligast så åker vi direkt hem igen. Känns så jädra fel att hålla Nikita inna när det äntligen är lite fint väder. Men jag märker på henne att ju mer hon flippar runt desto värre blir det. Annars har jag inga problem att låta henne vara ute trots snor liksom. Men hon hostar så att hon kräks efter att ha lekt en stund :(

Well o well. Back to reality!

sammanfattning av helgen

Jag blev så jävla sur för att mitt inägg försvann så jag har helt enkelt inte orkat blogga på hela helgen! haha

I Fredags åkte jag barnen hem till kära far på eftermiddagen, helgerna är liksom den enda gången man hinner träffa dem alla, Pappa och kära plastmor jobbar olika och besvärliga tider i veckorna.

Med mig hem fick jag min "stora" lillasyster Ki. Vi , ja snarare JAG bakade daim-muffins och så mös vi med te och nybakt framför skandalsåpan Big Brother. Mysigt som tusan!
Mina åsikter om just Big Brother är väl lite delade faktiskt. Man är ju medveten om att de inte direkt plockar in ett gäng gråmellerade svenssons, utan medvetet väljer ut en samling smått excentriska människor. jag vet också att alla som är med inte själva har sökt utan har blivit utvalda av produktionen och ombedda att delta.
Jag vill verkligen bara tycka att det här är skit och helvete. Och det gör jag på sätt och vis.
Men ändå sitter jag där och glor. Jag tror att vi människor gillar att sitta där och hata. Skämmas när de knullar, spyr och gör vridna grejer sådär i Tv, apor i bur. Vi gillar att tycka att de är sjuka i huvudet och istället borde spärras in på psyk. Förresten, hade den där Rodney glidit fram till mig på krogen och utövat sin enligt sig själv stensäkra taktik för att få knulla hade han förmodligne fått en flaska i huvudet - eller värre.

Nog om det. Det är svårt att få tid med syrran själv numer. Hon är 14 för fasen, varför skulle hon hänga med sin snart 30åriga syster och hennes ungar!? Det var härligt med lite tid på tu man hand i alla fall. på lördagen tog vi en lång hårlig promenad runt "byn" och sedan längs stranden hem innan hon tog farväl och åkte hela de 20 minutrarna hem igen.

Igår fick jag snällt åka hem till far för att lämna det syrran glömt här. Mobilladdare samt sminkgrejer. ( väldigt viktigt i den åldern ) Väl där bjöds det på hemgjorda hamburgare så det var absolut ingen dålig utflykt för dagen!



...

Jag är fortfarande skitsur för att mitt långa inlägg försvann på grund av min egen klantighet igår. Fan också.

FAAAAN

jag hade precis skrivit ett långt jävla inlägg, och så tabbar jag mig. Skit också. Jag orkar inte skriva om det idag, jag ska fan sova nu.

Det här kan för övrigt vara en av världens bästa låtar. Och en av väldigt få ltar jag tror att jag omöjligt kan spela sönder


Förresten. tette, du är bäzt, I biblo, förävör änd ävör

HA!

Idag blev faderskapstestet klart.

IN YOUR FACE!

Uppe med tuppen

Jag sov i min säng inatt, för första gången på läääänge.
Eller jag och jag, Nikita smög in vid 4 snåret också och varför sova "på sin kant" när man kan sova PÅ sin mamma?
Det är märkligt det där, för hur stor säng man än har, i mitt fall 180 så ligger man alltid som en abbasill i burk om man delar den med någon.
Äsch, jag ska inte gnälla om det, jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt!

Igårkväll eller snarare inatt så tog jag mig tid att läsa lite innan jag somnade. Jag har lånat Mia Skäringers "Dyngkåt och hur helig som helst" av mamma. Jag har varit nyfiken på den boken länge.
Jag fick väl för mig precis som många andra att den skulle handla mycket om humor, på Mia's vis liksom.
Men jag blev glatt överaskad när den faktiskt handlar så mycket mer om livet som småbarnsmorsa. Om livets svåra och underbara måsten. Hon har gått igenom en hel del den där kvinnan och är beundransvärd. Det tycker jag att de allra flesta morsor är i och för sig.

Här är ett utdrag ur boken:

8e januari Är det svårt?
Att skriva om det osnygga? Om de gånger man som förälder faller igenom?
När man själv blir ett barn och står och skriker: >>SLUTA SKRIKA!<< Eller när man tar för hårt i en liten arm eller säger något jävligt dumt och ovuxet. Att visa sin svaghet är är styrka, eller?
Jag faller ofta igenom. Och du? Befriande är det när vi berättar detta för varandra. När en stor människa blir förälder till en liten människa upphör hon inte att vara människa. Hon får förstås skärpa till sig men hon är fortfarande en människa på sin egen stora resa. Den lilla människan ska hon hålla i handen på den strora resan. Den lilla människan ska hon ha under sina vingar. Skydda. Mot det hon kan. Sedan kommer livet ändå. ovanpå alltihop. En dag regnar vingarna kanske in. Då måste hon fortsätta flyga. Inte skämmas och falla till marken.
För hur fan skulle det se ut?
Man får vara kass ibland. Man ska säga förlåt.
Men man ska inte gå och tro att alla andra är så jävla mycket bättre.




Förresten var det sjuuukt skönt att kliva upp till mitt rena hem imorse. och fast jag gnäller lite för att jag vaknade trots att barnen sov såvar det riktigt skönt att få dricka kaffe och ta en cigg, alldeles ifred!
Så det så.
Nu ska jag kramas med mina nyvakna ungar <3

Dagen börjar lida mot sitt slut...

Lina med bihang i form av stor mage och Tindra har precis lämnat oss för att påbörja sin färd hemåt. Ungarna har haft superkul idag, som alltid. Detta till trots att det sägs att barn i denna åldern inte kan leka med varandra utan leker vid varandra. Hur som helst är det underbart att se hur kul de har ihop!

Lina är nog världens bästa tjockis just nu tror jag. Hon har hjälpt mig så att jag fått dammsugat, dammtorkat, plockat, bäddat tvättat, hängt tvätt och gud vet vad. ja, alltså hon fick ju inte göra allt det där på egen hand, men hon var en mycket god hjälp. TACK LINA!

Värken har varit lite bättre idag, men i övrigt önskar jag att jag kunde reklamera varenda led jag har. De är fan bara till besvär. Försöker att använda handledsskenorna så mycket jag kan men jag hatar dem och blir helt handikappad i dem... Suck.

Nu får jag väl ta hand om ungen som grinar och vill ha välling ( hon är skitsur då hon får vänta till läggdags )

god bajs.

Nikita och Tindra



Andreas Grega - Där vi var förenade



Går varm här hemma just nu, fantastiskt vacker låt!

Regn, bajs och kläder överallt

Jahopp. Jag fick ett ryck igår sådär kl halv ett och bestämde mig för att idag skulle jag fantamig i alla fall vakna till ett rent kök och ett i ordningställt badrum. Och så blev det också!

Röjde undan, diskade ( eller  ja det gjorde min bästa vän diskmaskinen ) torkade och röjde lite till. Tvättade en maskin tvätt och organiserade alla hundratusen prylar vi har överallt i badrummet.
Laddade till och med kaffebryggaren så att allt jag behövde göra när jag vaknade idag var att trycka på knappen, ta en morgonkiss och hämta det färska kaffet, LOVELY!
La mig på soffan runt halv tre och somnade väl någon halvtimme senare.

Nikita har som vanligt gjort nummer två i morse men inte haft tid att berätta det för mig förren en bra stund senare då blöjan i det närmsta hänger vid knäna och har läkt lite. Nikita blir helt förstörd - hon tycker verkligen att bajs är skitäckligt, och vem kan klandra henne?

Maxx fick prova byxblöja inatt och jag förbannar mig själv för att jag glömt hur värdelösa de faktiskt är på småttingar. De håller helt enkelt inte tätt vid ryggen och läcker således....

Att jag alltid får så bra starter på morgonen!!

Förresten så var vi ju på den där avslutningen med föräldragruppen igår. Denna gången kom jag rätt tid och dag. HEJJA AGGE!
Som vanligt så var det mycket skitsnack, mycket "min bebis kan" och "min bebis gör".
Det som roade mig allra mest var att Maxx som är näst yngst av dem kröp för första gången igår, ordentligt alltså - hasar runt här hemma gör han ju dagligen... ett litet krypsteg hann han med. Där fick ni! Mammas duktiga lilla Prins <3

Idag kommer min feta vän Lina. Jo, hon är fet. Hon ska ha barn igen. Med sig har hon dottern Tindra som är någon månad yngre än min Nikita, de brukar ha skitkul ihop. Så med andra ord är dagens aktiviteter för Nikita samt mig avklarade. Vad Maxx kommer att göra under dagen kan ni nog gissa er till.

Eftersom Lina blir städmanisk när hon är gravid är det skitbra att hon kommer just idag, gissa vem som kommer att sätta gravidkossan i arbete ;) Skämt åsid, men hon får väldigt gärna hålla mig sällskap när jag sorterar käder och dammsuger. Sånt gillar jag.

Hörs.

Vår i skåne




Snabb kaffepaus

Jag tar en snabbfika, Maxx sprattlar i sin hoppgunga och det är väl egentligen meningen att Nikita ska sova middag, men hon sjunger bolibompalåtar och snackar skit mest.

Snart ska jag dra mig ut till köket för att börja styra ihop dagens utflykt, men köket ser fortfarande ut som om tredje värlskriget stormat igenom där.

Jag behöver hemhjälp. Någon som känner sig sugen på att slava lite i mitt hem?

Morn morn.

Klockan är exakt 09:16 just nu. Det innebär att det inte längre officiellt är morgon - utan förmiddag.
I min värld är det morgon hur som haver. Dagens första och andra bajsolycka är avklarade. Nikita har hunnit bada och strax ska hon få sig lite frukost. Vi är lika dåliga på det där hon och jag, att äta på morgonen.
Jag nöjer mig med kaffe och en cigarett och Niki får en macka på egen begäran.
Jag tänkte dessutom vara så jäkla ful att jag serverar stekta äpplen med vaniljsås till någon slags brunch sen. Fy för sånna som mig, som ger ungarna godis till frukost. å en vardag dessutom ;)

Jag smet iväg och gjorde faktiskt en macka till mig med. Hallelujah!


Lilleman ligger i vanlig ordning och snurrar runt på golvet. han har så smått börjat ta sig framåt nu. Han är så jäkla komisk den där lille parveln. När han väl asat upp rumpan i vädret och ska till att skjuta ifrån så att han kommer framåt så stupar han på näsan. Fly förbannad blir han varje gång. Sen testar han att banka sig fram med händerna, när inte det heller funkar börjar han om med rumpproceduren, lilla sötkorven. Snart så har han väl lärt sig att kombinera de två stilarna och faktiskt komma någonstans. Nu snrurrar han hur som haver bara runt på mage som en liten säl <3

Och så har vi Nikita, som snart är blöjfri på dagarna. Tänk vad fort det går och vad duktiga de är!!


Nä, nu ska jag fortsätta beundra mina barn, dricka mitt kaffe och hoppas att jag packar ihop mig för att resa till Barbacka på rätt dag denna gången....

So long...

Förresten

Nikita har stundtals varit riktigt fin idag, vi har sjungit och dansat och så har hon slagit sin lillebror samt dragit honom i örat. Snällt syrran.

Maxx har fått en hoppgunga and he LOVES IT!
Bra, nu kan jag köpa tio minuter till köksstäd då och då ;)

Skit är vad det är.

Vaknade utan att få ha sovit mer än ett par timmar inatt.
Maxx har varit skitgrinig korta stunder under de senaste dagarna, kan det vara gaddarna som är på g kanske?
Nikita vaknade vid halv fyra och skulle tvunget knöla ner sig bredvid mig också, Bye bye nattsömn.

Kl 7 ville lilleman inte ligga kvar i sängen. Helvete tänkte jag i mitt stilla sinne och hasade mig ur sängen för att slå upp ögonen till ett hem som i det närmaste liknar en jävla knarkarkvart.
Ibland bara vill man inte vara mamma.

Gröt till Maxx, kaffe till mig och när det var avklarat så vaknade Nikita på sin allra sämsta sida - och där har hon stannat hela dagen. Vet inte om det är vädret eller vad det är men ingen av oss tre har varit direkt på topp de senaste dagarna.
Nikita fick sin frukost i näven medans jag satte mig för att slösurfa en stund. Migränen gjorde inte mitt humör bättre.

När jag sedan inser att "Shit, vi ska på avslutning med föräldragruppen om en timme!" ville jag nästan börja gråta.
Nåja, vad gör man. packade skötväska och ungar i ren hysteri och sprang iväg till bussen, det var i senaste laget och på minuten stormade jag in på barbacka, stadens kulturställe som även har ett urmysigt babycafé där vi också skulle ha vår avslutning idag. Trodde jag ja, för på barbackas babycafé fanns det inte en kjäft när jag dundrade in med mina två. Och jag som var lite sen och allt. Vafaaaaan, tänkte jag, jag visste att det var igår!
Nikita fick leka av sig en stund, för sig själv och Maxx och jag låg och dregglade på golvet.

Ut i regnet igen för att springa och snabbhandla och sedan åka hem. Väl hemma ville jag återigen dö när jag såg hur min lägenhet ser ut. Fan fan fan.
Satte på en kanna kaffe. Brottades med Nikita för att försöka förklara att vi INTE ska gå ut mer i spöregnet och att man faktiskt måste ta av sig jacka och skor inomhus.
Maxx var mest onöjd och dregglade som vanligt ner köksmattan med sina "oooiiiiiih, oooiiiiihh"

När jag bråkat färdigt och alla fått i sig lite lunch kollade jag kalendern och hatade mig själv lite extra mycket denna skitdag - när jag inser att träffen är IMORGON.

Skit är vad det är.

En Nystart

Hallå där!
För närvarande har jag väl ungefär - inga läsare alls - med tanke på att bloggen endast är ett par minuter gammal.
Nåja.

Jag får väl dra igång någon slagspresentation av mig och min lilla familj.

Familjen består av mig, Agge. jag är 28 år gammal och mor till två fantastiska små skapelser. Nikita som fyller två i maj och lillebror Maxx som är snart 6 månader.
Vi bor tillsammans i en lägenhet i sköna Åhus, bara ett stenkast från en av Sveriges finaste stränder.
men låt er inte luras av idyllbilden. Det blåser storm mest jämt tycker jag!

Mina barns far är en människa jag inte kommer att prata mycket om då det är en önskan från hans sida. Men han bor i Uppsala och därav är jag också ensam med mina barn då vi för snart ett år sedan flyttade tillbaks till mina hemtrakter.

Våra dagar är en enda röra faktiskt. jag är inte den som kommer att måla upp en skön bild av hur underbart allting är precis hela tiden. Visst är det helt fantastiskt att få äran att vara förälder, till två stycken små illbattingar dessutom. Men det är faktiskt inte bara guld och gröna skogar. Det är ett jäkla slitgöra också - speciellt när man är själv och inte har någon avlastning alls.
Våra liv kanske är åt det kaotiska hållet. Men inte mindre underbart för det!

När jag inte försöker balansera vardagens alla måsten och omåsten så är mina intressen bodymodification,  musik och djur. Främst då hundar och hästar. Vänner och familj är såklart viktigt det med och dem kommer ni säkert att få höra massor om!

Jag är ganska öppen och oftast säger jag rakt ut precis vad jag menar - utan påklistrade fasader eller inlindat i finare ord. Detta är väl något som kan uppfattas som störigt av många, men också lika delar uppskattat har jag märkt. Det är hur som helst den jag är och det kommer troligtvis också att märkas i mina inlägg.
Det får nog bli allt för denna gången.

jag avslutar med ett par bilder av mig och de undarbaraste små personerna jag vet.

Må gott.

Nikita och jag


En glad liten Maxx


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0